## **VIRTUAL SUMMER CAMP 2022: DESTINATION MALAYSIA**

## **CAMP RASA SAYANG**

DAY	TIME (MYT)	CONTENT		
Day 1 Theme: Self Introduction				
	8:00 am - 8:30 am (30 mins) *additional 30 min for Day 1 only	Opening (UMP Video, Pahang & Malaysia) by CIR And Camp Orientation		
<b>Day 1</b> (Monday)	8:30 am – 10:30 am (2 hours)	Theme 1: Self Introduction (Personal Information) Rasa Sayang Camp Song Language Aspect		
September 2022	10:30 am – 12:00 pm (1 hour 30 mins)	Vocabulary: Describing Self, Family, Interests/Hobbies. Grammar: Present Tense		
	12:00 pm – 2:00 pm	BREAK		
	2:00 pm - 4:00 pm (2 hours)	Presentation Preparation with Facilitator/Instructor		
	4:00 pm – 5:00 pm (1 hour)	Presentation & Debrief		
Day 2 Theme: Food				
	8:00 am - 10:00 am (2 hours)	Breakfast Bash		
<b>Day 2</b> (Tuesday)	10:00 am - 12:00 pm (2 hours)	Language Aspect: Vocabulary: Likes & Dislikes Grammar: Adjectives, Imperatives		
6 <sup>th</sup> September 2022	12:00 pm - 2:00 pm (2 hours)	BREAK		
	2:00 pm - 4:00 pm (2 hours)	Presentation Preparation with Facilitator		
	4:00 pm – 5:00 pm (1 hour)	Presentation & Debrief		

## **VIRTUAL SUMMER CAMP 2022: DESTINATION MALAYSIA**

## **CAMP RASA SAYANG**

DAY	TIME (MYT)	CONTENT		
Day 3 Theme: Traditional Attires and Dances				
	8:00 am - 10:00 am (2 hours)	Traditional Attires		
Day 3 (Monday) 12 <sup>th</sup> September 2022	10:00 am - 12:00 pm (2 hours)	Traditional Dances		
	12:00 pm - 2:00 pm (2 hours)	BREAK		
	2:00 pm - 4:00 pm (2 hours)	Presentation Preparation with Facilitator		
	4:00 pm – 5:00 pm (1 hour)	Presentation & Debrief		
Day 4 Theme: Festivals & Traditional Crafts				
	8:00 am - 11:00 am (3 hours)	Festivals Traditional Crafts		
Day 4	11:00 am - 12:00 pm (1 hour)	Presentation Preparation with Facilitator		
(Tuesday) 13 <sup>th</sup> September 2022	12:00 pm - 2:00 pm (2 hours)	BREAK		
	2:00 pm - 4:00 pm (2 hours)	Closing Ceremony Preparation with Facilitator		
	4:00 pm – 5:00 pm (1 hour)	Closing Ceremony Presentation of Year Book and Performances		